utleie pris fra 4 000,- til 10 000,-
se også www.finn.no finn kode: 26218934
Trykk her for direkte link.


Informasjon

Antall soverom                 3
Antall sengeplasser          7
Boligtype                         Leilighet
Beliggenhet                     Ved sjøen

fasade


Beskrivelse

Leiligheten har en unik kombinasjon av flott sjøutsikt og solrik beliggenhet med både morgen- og kveldssol. Leiligheten består av kjøkken med spiseplass, stue, baderom, 2 soverom (1 soverom med dobbelseng samt 1 soverom med familiekøye), romslig hems med 2 senger, utvendig bod, samt egen balkong og altan på hver side av leiligheten.
Leiligheten er smakfult innredet og har innlagt kabel TV og Internett.

Leietaker vil ha tilgang til anleggets mange fasiliteter som trimrom, Spa & velvære, Sjøsportssenter, serveringstilbud, samt ikke minst et betydelig opparbeidet uteareal på hele 10.000 kvm med park, promenader, utendørs bad og aktivitetsområde med sandvolleyball og lek.

Leiligheten er en del av anlegget til Scandig Lindesnes.
Anlegget ligger på kaikanten ved innseilingen til historiske Spangereidkanalen. Det er gangavstand til noen av landsdelens beste strender. Og ikke minst er du ved Norges sydspiss, med landets varmeste middeltemperatur.

Det vil også sommersesongen være daglige båtturer med fiske for barn, som er inkludert i leien. tilgang til sykler, kanoer,kajakk mm samt masse akriviteter som vil komme i Hotellets regi.

I tilknytning til anlegget er det etablert et nytt Sjøsportssenter med et komplett tilbud av aktiviteter for alle aldre, slik som vann- og strandsportsaktiviteter, dykking, sportsfiske, seiling og båtliv. Det er inngått samarbeid med World Event og Bjørn Maaseide om utvikling av sandvolleyballaktiviteter og event, hvor det nå er bygget 2 nye sandvolleyballbaner av internasjonal standard like i vannkanten. Og ikke minst må nevnes muligheten for å stresse ned og slappe av etter aktivitetene, i form av et behagelig Spa & velværeanlegg. Alt står disponibelt for deg som leietaker. Foruten et stort tilbud av egne aktiviteter og kort vei til en av landets mest besøkte attraksjoner – Lindesnes Fyrmuseum – finnes et utall av kultur og aktivitetstilbud for både store og små. Vandre langs vakre Spangereidkanalen de 200 meterne til sentrum eller til Vikingland like ved. Ta turen til Barnas Dyrepark, Sjølingstad Udlvarefabrik eller en av flere kunstutstillinger. Og liker du golf er veien snar til Norges sørligste golfbane i Mandal eller til Norges golfperle Utsikten Golfpark i Kvinesdal.

Leiligheten tilbys utleid hele året på ukesbasis. Ta kontakt for nærmere tilbud.
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Det er muligheter for å benytte seg av hotellets tjenester for sengetøy, vask osv.

Dersom det skulle være behov for ekstra sengeplasser kan vi også tilby uleie av hotellrom som er tilknyttet leiligheten. Denne enheten inneholder også eget bad.

Leiepris:
Uke 11-15 og 41-52:               kr.  4.000,-.
Uke 16 og 40:                        kr.  8.000,-.
Uke 17-25 og 33-39:               kr.  7.000,-.
Uke 26-32:                            kr. 10.000,-.

Vi hører gjerne fra dem dersom det skulle være noen spørsmål.

Adkomst

Fra Stavanger er det ca. 180km. Følg E39 til Vigeland. Ta av ved rundkjøringen og følg skilting mot Lindesnes fyr og RV460. Fremme i Spangereid (ca. 15km fra Vigeland), ta av mot venstre i rundkjøringen mot Båly.

Fra Kristiansand til Båly i Lindesnes kommune er det ca. 8 mil. Man følger E39 til Vigeland og tar av ved rundkjøringen og følger skilting mot Lindesnes fyr og RV460. Fremme i Spangereid (ca. 15km fra Vigeland), ta av mot vendstre i rundkjøringen mot Båly.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Bilvei frem
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Innlagt vann
 • Strandlinje
 • Turterreng

© 2011 • HCM visit adr: Rigetjønnveien 3• 4626 Kristiansand• post adress: Krooddveien 2,
N 4624 Kristiansand Norway • post@hcm.no • Mob +47 911 86 269